POMOOOOOC

rady o grafike, kniploch, pedáloch, inštaláciach, misiotvorbách, ....
pepe47
Čatár
Príspevky: 92
Dátum registrácie: St, 21. Máj 2008, 18:00
Bydlisko: Lipt.Mikuáš

POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa pepe47 » Ne, 11. Jan 2009, 09:10

Mam problem.Na PC mam nainstalovany vo zvlast adresaroch FB 4.08 a FB 4.09 namodovane.
Lietal som on line v pohode cez HL alebo Xfire.
Vcera som nainstaloval IL 1946 vcetne patche 4.08.08 na notasa a aj HL kde som sa zeregistroval.

No tym padom mi to prestalo lietat on line na velkom PC.Hned som odinstaloval vsetko z notasa ale nelita mi to dalej.
Poradte chlapci co mam robit.Diky. :cry:

Peter

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PP06 » Ne, 11. Jan 2009, 10:34

Pockaj ak som spravne pochopil mas dva pocitace a ked mas ila na jednom na druhom ti nejde? Ak je to tak, skus ten druhy surovo vytrhnut zo siete :lol:

pepe47
Čatár
Príspevky: 92
Dátum registrácie: St, 21. Máj 2008, 18:00
Bydlisko: Lipt.Mikuáš

Príspevok od užívateľa pepe47 » Ne, 11. Jan 2009, 10:36

OK.Dik skusim to.Idem vypnut notasa aj ked som to uz z neho odinstaloval. :roll:

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 11. Jan 2009, 15:16

ja ked som doniesol domov notbuk at som mal tiez ila aj na Pc aj na buku a islo to z obidvoch.
dokonca bol u nas aj PP06 a hrali sme obaja naraz po sieti napojeny tusim na mna alebo na tociho.
netusim co sa mu nepaci u teba.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

pepe47
Čatár
Príspevky: 92
Dátum registrácie: St, 21. Máj 2008, 18:00
Bydlisko: Lipt.Mikuáš

Príspevok od užívateľa pepe47 » Ut, 13. Jan 2009, 16:33

Ivan a mas ako pripojeny notas na internet?Mas router alebo nejaky rozbocovac?Ja mam router.Tak mam skusit instalaciu este raz?Ked som to instaloval bol som pripojeny na net.Nemoze byt v tom pes zakopany?Diky.

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ivco » Ut, 13. Jan 2009, 18:25

mam pripojene dva PC.
notebook a stolovy PC.
na net su napojene sucasne cez router a modem.
il bol nahodeny v oboch a isiel bez problemov.
chybu budes mat asi v instalacii.
ja som ila este neinstaloval vzdy mi ho instaloval brat.
takze skusenosti nemam.

a poslal som ti PM. neprehliadni ju.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivco » So, 11. Apr 2009, 21:26

peter budes mat nieco take zo sluchatkami ako mal pred casom Lukáš, poculi sme iba skvrkanie a vobec ti nebolo rozumiet.
mrzi ma to.
niekde sa ti budu opierat kabliky alebo neviem.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 10. Máj 2009, 14:28

páni.
kamarat si chce odtialto nieco objednat.
http://www.skateamerica.com/
a nevie po anglicky a potrebuje zistit kolko je odtial postovne.
viete niekto prosim poradit?
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Daze
Brigádny generál
Príspevky: 2747
Dátum registrácie: St, 29. Okt 2008, 22:07
Bydlisko: Chrenovec-Brusno,obec blízko Prievidze
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Daze » Po, 11. Máj 2009, 15:02

tvoj kamoš ja taký Skater? :),no ja si objednávam tričká zase z nemeckého dodávatela a tam ma poštovné víjde pomaly 10-12 Eur
Medzi múdrostou a zbabelostou je tenká hranica ,,Manfred Von Richtofen,,

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivco » Po, 11. Máj 2009, 15:35

neviem co je ale daj stranku dam mu ju nech ma neotravuje s amerikou.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Hardy » Pi, 03. Júl 2009, 23:10

Páni kolegovia.
Nahral som track z dnešného poletu. Keď som si ho šiel spustiť, zistil som, že opakuje nejakých 15 sekúnd dookola cca 10 krát, potom sa posunie o cca 10 sekúnd dopredu a tď.
Pri štarte (štartoval som normálne a tu som ešte stál, nerozbiehal som sa) mi záznam spravil totok...
Obrázok
...občas som robil hlbokú orbu...
Obrázok
...a niekedy som letel len popod koruny stromov...
Obrázok
...podotýkam, že nič z toho sa takto nestalo a žiadny záber neznamenal koniec môjho letu. Občas letel v zázname chvostom dopredu, inokedy krídlom...
či mi fakt zostane len ten condor... :(

Lenochod
Brigádny generál
Príspevky: 2168
Dátum registrácie: Pi, 31. Aug 2007, 13:43
Bydlisko: Most,Česká republika
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Lenochod » So, 04. Júl 2009, 10:56

To nic hardy to se občas stává, že track zblbne jako příklad uvádím, např mě se kolikrát stávalo že jsem si záznam pustil a vše bylo oki, ale když jsem si to pustil znova tak mi těba zastavilo přehrávání po chvíli nebo byla scéna kdy někdo někdo sundal nějaké letadlo a po novém přehrání už to bylo jinak a ten co sudal to letadlo tak ho naopak nesundal a místo toho byl on sestrelený.Takže to nic.Osobně už nenahrávám tracky kdy na začátku zapnu a když končím tak vypnu, raději nahrávam kadej vzlet samostatně.Je menší šance že to zblbne.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Hvosco » Št, 13. Aug 2009, 14:08

asi hlúpa otázka, ale dá sa v Ilovi nastaviť vyššie rozlíšenie ako 1024x768 inak ako zápisom do configu? Bo Il2setup.exe mi nedá vyššiu hodnotu ani teraz s mojim novým "zvieraťom". Kde udělali soudruzi z NDR chybu?
ano

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Št, 13. Aug 2009, 14:15

ja mam sitokouhli monitor a rozlisenie som nastavil priamo v configu + este nejake prepinacky a bolo resp ide
ja som robil podla tohoto http://vwings.net/forum/viewthread.php? ... post_67866

vyssie rozlisenie bude mozno analogia.. mozno
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Hvosco » Št, 13. Aug 2009, 14:23

ono, zmenou v configu sa mi to nastavenie v hre zmení. to je OK. len teraz surfujem a hladám ako to najlepsie nastavit a cucím na obrázky ako maníci cez Il2setup.exe dávaju kadejaké 1600x1200 a ja nemožem hoc mam silnejšiu grafiku. Asi mi dačo uteká :roll:
ano

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný