POMOOOOOC

rady o grafike, kniploch, pedáloch, inštaláciach, misiotvorbách, ....
Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivco » Št, 13. Aug 2009, 21:16

www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Št, 13. Aug 2009, 21:42

Il2-stab bleeee ja som to skusil a dodrbal mi nacisto ila :-( nehovoriac o tom ze vobec nesiel
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Lenochod
Brigádny generál
Príspevky: 2168
Dátum registrácie: Pi, 31. Aug 2007, 13:43
Bydlisko: Most,Česká republika
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Lenochod » Po, 24. Aug 2009, 08:06

S tímto taky nemám moc zkušeností jenou jsem si to nahodil, ale pochvíli jsem to odstranil.

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Pi, 02. Okt 2009, 20:51

Ako mam dokelu nastavit tu grafiku aby som na tych mapach aspon nieco videl? :-( ako nahle leti niekto pod horizont, ako kukam tak kukam nic ani zoomi nepomahaju proste je pre mna neviditelny :-(, ak som za niekym a potlaci to proti zemi to iste proste zmizne. :-( a mozem si oci vyocit.
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivco » Pi, 02. Okt 2009, 21:25

Marian ak mas Nvidiu tak ako ja tak si sadnime na TS-ko a nadiktujeme si tie hodnoty a aj v ilovy a skusis.
ja zle vidim nad poliami. ale nad lesom vidim dost dobre. samozrejme nehovorim ked ja som v 5 000 a on v 200. to ani ja nevidim. ale ked sme v dogfajte tak vidim.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Pi, 02. Okt 2009, 21:39

bezne je tak ze je predomnou 200m a nic :-( klesne pod horiznot a je fus.. uplne uplne
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Jochen
Brigádny generál
Príspevky: 2245
Dátum registrácie: Št, 04. Sep 2008, 14:55
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Jochen » So, 03. Okt 2009, 07:37

Marián to ciele na pozadí miznú aj mne. So zoomom ich horko-ťažko usledujem, ale to vtedy nesleduješ dianie okolo seba.
Slovensko si ubránime. A keď treba, uderíme!

Užívateľov profilový obrázok
RekYn
Poručík
Príspevky: 600
Dátum registrácie: So, 05. Dec 2009, 09:56
Bydlisko: Snina

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa RekYn » Ne, 20. Dec 2009, 20:21

Tak som konecne preinstaloval Windows a pri tej prilezitosti som si dal IL-2 pekne od zaciatku na cisto. Po niekolkych dnoch nastavovania som sa tesil na polet. Cez obed som sa pripajal na server AH s cistou 4.09m a na TD s SMv2 od BP a babral som sa s nastaveniami grafiky, lebo to bolo strasne (same "zuby" a pod.). Pod samotnym Windowsom som tiez nebol spokojny s obrazom a tak som aktualizoval vsetky ovladace (MB, VGA, AMD, audio). Po preinstalovani vsetkych ovladacov a nastavovani grafiky, ked som uz bol ako tak spokojny s obrazom, idem kuknut ako to vyzera online a: "Connection attempt to remote host failed. Reason: Timeout"
Skusal som to na serveroch: BP a TD s modmy aj bez modov a tiez na AH a 57th bez modov. Ofline mi IL-2 funguje normalne.
Najviac som sa vrtal vsade mozne v nastaveniach grafiky, tak teraz neviem co som kde doje..sral. :(

Mam Windows XP SP2; MSI K9N Neo, NVIDIA GeForce 7300GT

Užívateľov profilový obrázok
RekYn
Poručík
Príspevky: 600
Dátum registrácie: So, 05. Dec 2009, 09:56
Bydlisko: Snina

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa RekYn » Ne, 20. Dec 2009, 21:32

Po vsetkych neuspesnych pokusoch som skusil restart a ono to uz islo :shock:
Skusil som iny server a zase nic. S modom bez modu - rozne servre a nic.
Dalsi restart a zase ide - iny server a zase nic, s modom - bez modu nic-nic a zrazu bez restartu ide :shock:

Tak neviem cim to je raz to ide - raz nie. (mam podozrenie na internetove pripojenie, tak uvidime zajtra)

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ne, 20. Dec 2009, 21:41

si si istý, že ti tam žiadny "hajzlík" neostal?
ano

Užívateľov profilový obrázok
RekYn
Poručík
Príspevky: 600
Dátum registrácie: So, 05. Dec 2009, 09:56
Bydlisko: Snina

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa RekYn » Ne, 20. Dec 2009, 21:51

Dufam ze nie, oproti predoslej ochrane mam teraz este aj "Trojan Guarder" extra na kontrolu Trojskych konov, tak dufam, ze som cisty. Ale to mozem len dufat - tak uvidim jak sa to bude chovat dalej.

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Hardy » Ne, 09. Máj 2010, 19:55

Páni piloti, zachráňte ma, nech robím čokoľvek, vždy po spustení hry vidím to, čo je nižšie na obrázku - pohľad vpravo dozadu. Pohľad sa nedá nijako otočiť, nech robím čokoľvek.
Obrázok

Jochen
Brigádny generál
Príspevky: 2245
Dátum registrácie: Št, 04. Sep 2008, 14:55
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Jochen » Ne, 09. Máj 2010, 20:31

Používaš freetrack, alebo track-IR?
Slovensko si ubránime. A keď treba, uderíme!

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Hardy » Ne, 09. Máj 2010, 20:37

FreeTrack, odinštaloval som ho a už je to v poriadku. Vďaka

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Po, 10. Máj 2010, 04:08

Mne to robilo ked som si dal novsiu verziu free tracku.. ked som to dal prec a vratil sa k starej bolo po probleme..
moze byt aj ze si nieco zle odklikol v nejakych nastaveniach
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný