POMOOOOOC

rady o grafike, kniploch, pedáloch, inštaláciach, misiotvorbách, ....
Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3330
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa veikso » Po, 10. Máj 2010, 06:28

Takhle's lítal celou dobu? No tak to teď teprve uvidíme jak lítá Hardypalo, když nás uvidí i vepředu :shock: Máte po lehkých sestřelech, frajeři :twisted:
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivco » Po, 10. Máj 2010, 11:17

ano Veikso. takto lieta snami od zaciatku.
ako píšeš este len teraz to príde. Lukáš bude len slabý odvar.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Hardy » Po, 10. Máj 2010, 13:35

to vieš, strieľať len po tom, kto ťa predbieha z prava... počkať... vyrátať rýchlosť... predstaviť si, kam súper točí...strieľať... však počkajte večer... ;)

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Icozv » Pi, 17. Sep 2010, 05:39

Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivco » Pi, 17. Sep 2010, 12:07

a to je na čo?
aj ja to potrebujem?
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Ivane
Rotný
Príspevky: 164
Dátum registrácie: Pi, 26. Nov 2010, 19:28
Bydlisko: Prievidza

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivane » So, 15. Jan 2011, 09:20

ahoj chalani potreboval by som poradiť...!Preinštaloval som PC XP Win. a nejde mi zvuk na sturmoviku vsetko fachčí no cítim sa ako hluchonemí,neviem či to nesuvisí aj so zvukovou kartou,pretože mi nešiel zvuk v celom compe,tak som tam nainstaloval novu zvukovu dosku"Sound Blaster 5.1vx"taketo technicke veci mi nič nehovoria tak neviem či to s tym nema suvislosť :( alebo potrebujem ešte niečo nainstalovať ine?Zatím dik!

Robo.
Major
Príspevky: 1239
Dátum registrácie: Po, 10. Nov 2008, 13:12
Bydlisko: Letka_13

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Robo. » So, 15. Jan 2011, 10:30

Ivane napísal:ahoj chalani potreboval by som poradiť...!Preinštaloval som PC XP Win. a nejde mi zvuk na sturmoviku vsetko fachčí no cítim sa ako hluchonemí,neviem či to nesuvisí aj so zvukovou kartou,pretože mi nešiel zvuk v celom compe,tak som tam nainstaloval novu zvukovu dosku"Sound Blaster 5.1vx"taketo technicke veci mi nič nehovoria tak neviem či to s tym nema suvislosť :( alebo potrebujem ešte niečo nainstalovať ine?Zatím dik!
Ivane musis si nainstalovat ovladace zvukovej karty, ak si si dokupil nejaky Soundblaster, tak pohladaj CDcko v skatuli, a nainstaluj. Daju sa aj stiahnut z netu. Kazdopadne bez ovladacov budes mat ticho.
38

Ivane
Rotný
Príspevky: 164
Dátum registrácie: Pi, 26. Nov 2010, 19:28
Bydlisko: Prievidza

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivane » So, 15. Jan 2011, 11:24

...no Robko tak to mam nainstalovane to CD tam je od toho :D ...lenže spustím hru a je ticho...všetko ide okrem zvuku...ani ťuk :( !!!Ešte skusim natiahnuť ila na novo ak to nepojde potom tak neviem čo s tym

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Doomer » So, 15. Jan 2011, 11:30

pozri este nastavenie zvuku v Ilovi tam by si mal mat viacero zariadeni na zvuk... poskusaj
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Ivane
Rotný
Príspevky: 164
Dátum registrácie: Pi, 26. Nov 2010, 19:28
Bydlisko: Prievidza

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivane » So, 15. Jan 2011, 12:01

Edo to som už skušal nešlo mi to no už som znova nainštaloval ila čo som mal v zalohe nanovo a tam ide zvuk trošku divne ale ide ešte niečo vyskušam a skusim to doladiť..dik za rady všetkym aj Michalovi(Dazemu) s tym som bol na horúcej linke :D ...a večer by som aj zaletel ak mi pôjde net ten mi blbne tiež no uvidím musím vždy restartnúť PC :(

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Sidewinder » So, 15. Jan 2011, 12:44

Ivane a pred tym ti sla zvukovka na doske? lebo ak ano a kupil si novu kartu tak tu na doske treba v biose vypnut.. aby sa medzi sebou nebili..
Ak nepise v hardvare ze je problem tak to musi ist.. ale toto kukni ci nieje konflikt koli tomu
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Robo.
Major
Príspevky: 1239
Dátum registrácie: Po, 10. Nov 2008, 13:12
Bydlisko: Letka_13

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Robo. » So, 15. Jan 2011, 15:09

Ivane napísal:...no Robko tak to mam nainstalovane to CD tam je od toho :D ...lenže spustím hru a je ticho...všetko ide okrem zvuku...ani ťuk :( !!!Ešte skusim natiahnuť ila na novo ak to nepojde potom tak neviem čo s tym
Prepac, ja som pochopil tak, ze ti nejde zvuk vobec, nie len v Ilovi. :oops: Ale uz mi je jasne, ze ten ti nesiel predtym a preto si kupoval Soundblaster. Zvuk vsade inde ti ide, iba v Strumovi nie? A ked si preinstaloval Ila tak ide ale divne?
38

Ivane
Rotný
Príspevky: 164
Dátum registrácie: Pi, 26. Nov 2010, 19:28
Bydlisko: Prievidza

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Ivane » So, 15. Jan 2011, 17:35

no už mi to ide...musel som však ila nahodiť nanovo ale ide aj 4.10 aj ultrapack..ešte mam problem s pripojenim na "net"ukazuje pripojene a nepustima.kontaktoval som spravcu siete ten mi potvrdil že som pripojeny no nie dlho odpoji ma...pripoji ma až ked restartujem comp,aj to nie na dlho ako napr.terazky...uvidim do kedy.No je to ako s tou zvukovou kartou...pretože som menil aj sieťovu....niečo tam je na prd :( ..idem skusit pripojiť ila online...tak zatím :r:

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Hardy » St, 19. Jún 2013, 07:16

na čistú 4.11.1 som hainštalohal HSFX 6 a na to HSFX_Auto_Updater. Po skončení inštalácie mi vyskočí totok:
Obrázok
Čo s tým?

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOOOOOC

Príspevok od užívateľa Sidewinder » St, 19. Jún 2013, 08:07

Stiahni a nainstaluj ten Visual C++ 2010
http://www.microsoft.com/en-us/download ... px?id=5555
mohlo by to potom bavit. je to dajaka sucast win typujem. Ked som rozbehaval DCS tak to bolo normalne v instalacke
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný