Nastavení grafiky

rady o grafike, kniploch, pedáloch, inštaláciach, misiotvorbách, ....
Dano10
Brigádny generál
Príspevky: 2238
Dátum registrácie: Po, 22. Nov 2010, 13:21

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Dano10 » Št, 08. Dec 2011, 16:23

Odskúšané včera , funguje to , ani raz ma nezabili a tuším som dal dole ale 4-roch. Síce v nemeckých mašinách ale na druhej strane som bol len tak z ľahúčka / sme koštovali čerstvú, tohoročnú 52,5 ku.A....dobrá bude Ivane/ :f:
Luky :r:
PS: Díky Veikso. Tak rozmýšľam ...Prečo TriRumi?? :idea:
TriDuby_Luky
-------------------------
Aj ked blúdzíme , stracení zme neni

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa PP06 » Ne, 29. Jan 2012, 20:58

neviem do ktorej temy mam dat tento prispevok, tak ma nebombardujte zas ze som to dal zle.

Obcas mi spravi to ze letim v lietadle (napr ako dnes na BP z b-25) po 15 min letu a trimovania k cielu som bol uz len 2 stvorce od ciela a znicoho nic mi to hodilo obrazovku ako ked sa nahrava mapa, len stym ze hra dalej bezi a nepomoze ani ked mi vybuchne lietadlo, jedine co mozem spravit je stlacit ESC a dat ano, neviete cim to je? ci to robi aj 4.11 neviem, este mi to tam nespravilo, ale ani som ju moc neletel. Najhorsie je ze ani neviem preco to robi, v tomto konkretnom pripade som mal pusteneho ila 2 hodiny a boli sme uz na 3 mape, kde mi to spravilo pocas 2 letu z b-25.

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 29. Jan 2012, 22:36

neviem mne take este nespravilo.

4.10 a ani 4.11.

BP pak ale nemam.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Robo.
Major
Príspevky: 1239
Dátum registrácie: Po, 10. Nov 2008, 13:12
Bydlisko: Letka_13

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Robo. » Po, 30. Jan 2012, 04:31

PP06 napísal:neviem do ktorej temy mam dat tento prispevok, tak ma nebombardujte zas ze som to dal zle.

Obcas mi spravi to ze letim v lietadle (napr ako dnes na BP z b-25) po 15 min letu a trimovania k cielu som bol uz len 2 stvorce od ciela a znicoho nic mi to hodilo obrazovku ako ked sa nahrava mapa, len stym ze hra dalej bezi a nepomoze ani ked mi vybuchne lietadlo, jedine co mozem spravit je stlacit ESC a dat ano, neviete cim to je? ci to robi aj 4.11 neviem, este mi to tam nespravilo, ale ani som ju moc neletel. Najhorsie je ze ani neviem preco to robi, v tomto konkretnom pripade som mal pusteneho ila 2 hodiny a boli sme uz na 3 mape, kde mi to spravilo pocas 2 letu z b-25.
Transferring mission chyba - PP06 vitaj v klube, deje sa mi to tak 3-4 krat za vecer. Len na niektorych serveroch (BP, AH a Spity vs 109), vzdy v nahodny okamih. Iba na niektorych mapach. Na vsetkych verziach hry. Mam to tak asi 5 rokov, nikto nevie co to sposobuje, pytal som sa DT, aj sa to riesilo ale pricina neznama, moze byt vraj nejaka chyba spojenia lebo tvoj klient si mysli, ze uz ide dalsia mapa. Ostava ti iba si zvyknut, ja uz sa ani nerozculujem....

Na dlhe lety idealne, co? :J:
38

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Hvosco » Po, 30. Jan 2012, 05:39

PP06 napísal:neviem do ktorej temy mam dat tento prispevok, tak ma nebombardujte zas ze som to dal zle...
zase si to dal zle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ano

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Po, 30. Jan 2012, 06:15

joooooj peto zase si to dal zle :-D :-D :-D...

ne ne dal si to dobre..
Ten transfering raz niekto riesil tak ze spustil po prihlaseny na chvilu nahravanie tracku.. a, ze to potom pomohlo.
Tusim pri 4.10 som mal transfering casto teraz uz fakt sporadicky, mozno raz za niekolko mesiacov..
Skus to este takto riesit.. mozno zaberie.
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Robo.
Major
Príspevky: 1239
Dátum registrácie: Po, 10. Nov 2008, 13:12
Bydlisko: Letka_13

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Robo. » Po, 30. Jan 2012, 21:12

Sidewinder napísal:joooooj peto zase si to dal zle :-D :-D :-D...

ne ne dal si to dobre..
Ten transfering raz niekto riesil tak ze spustil po prihlaseny na chvilu nahravanie tracku.. a, ze to potom pomohlo.
Tusim pri 4.10 som mal transfering casto teraz uz fakt sporadicky, mozno raz za niekolko mesiacov..
Skus to este takto riesit.. mozno zaberie.
Nepomoze track, iba povera a placebo efekt. Pomoze len zhlboka sa nadychnut, povedat si ze 'je to len pocitacova hra' pockat 5 sekund a odpojit sa.
38

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa PP06 » Po, 30. Jan 2012, 21:23

:roll: to akoze nepomoze ani bezbozne nadavanie, silne uderi do monitoru a rychle kopance do bedne? :J: :J: :J: :f:

Dano10
Brigádny generál
Príspevky: 2238
Dátum registrácie: Po, 22. Nov 2010, 13:21

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Dano10 » Ut, 19. Feb 2013, 09:48

Som si dal včera nainštalovať nové ovladače. Neišól mi Trekir. Preinštaloval som novšu verziu 5.2.2. Trekír ide /zdá sa mi že to funguje lepšie/.Zmenilo mi tabulku na vyhladzovanie hrán /catalist alebo také néčo/ ked som do nej nezasáhol tak to je zúbkuvé a čo ja viem čo ešte, takže to treba dať na "manuál " a nastaviť. Ked to urobím tak na všetkých hodnotách /od 2x až do 16x/ mi nad cca 100m začnú preblikávaať rieky alebo zmiznú a na hladine mora sa mi objavia biele štvoruvolníky pri ostovoch a na platčinách. Hilfééé :o: :o: :o:
Luky
A preto som fčeraj nelítal. :r: Som sa s tým jeb..duval, ale do jednej v noci a ništ.
TriDuby_Luky
-------------------------
Aj ked blúdzíme , stracení zme neni

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Doomer » Ut, 19. Feb 2013, 10:27

S tym utekaj za marianom on sa v tom vyznaaa :-)

Majo nemas zac :S: :S:
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3330
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa veikso » Ut, 19. Feb 2013, 12:11

Někde jsem četl radu: Neměnit ovladače, když fungujou. :idea:
Vždycky mi připadalo, že vidíš nějak moc daleko. Najdi si ten starý ovladač a dej ho zpátky. :t:
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Dano10
Brigádny generál
Príspevky: 2238
Dátum registrácie: Po, 22. Nov 2010, 13:21

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Dano10 » Ut, 19. Feb 2013, 12:27

Už som temu možná na stope. Prečo sa já nedržím Vejksových rád :roll:
Luky

Už som to vystopuvál. :o: Zajtrá prezradzím méná :mrgreen:
TriDuby_Luky
-------------------------
Aj ked blúdzíme , stracení zme neni

Dano10
Brigádny generál
Príspevky: 2238
Dátum registrácie: Po, 22. Nov 2010, 13:21

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Dano10 » St, 20. Feb 2013, 07:29

Keby mal nekto podobný problém. Ja mám ATI Radeon 6990 a pomohlo:

Nové ovladače dělávají to, že buď máte zaplé vyhlazování. Nemáte zuby, ale mizí vám řeky (Repo, zkus schválně vypnout AA a asi ti řeky přestanou mizet), nebo nemáte AA a máte zuby.
Ideální řešení je mít monitor s velkým rozlišením. Člověk nepotřebuje mít zaplý AA a vidí korektně řeky.

Toto by malo byt riesenie:
edit:
našel jsem řešení při kterém funguje vše korektně (tedy alespoň u mě na HD 6850)
Stačí stáhnout, rozbalit a soubor atiogl.dll nakopírovat do složky se šturmem
http://dl.dropbox...1.4-v7.zip pro Win7
Mám teď AA24, nastavení textur v ovladačích naplno a vše je bez problémů.


Erich
TriDuby_Luky
-------------------------
Aj ked blúdzíme , stracení zme neni

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Sidewinder » St, 20. Feb 2013, 12:29

Luky s ATI-nou ti nehelfnem. mal som pozicanu od bracha.. a sla okamzite von. na sturma zlata Nvidia.
podobne problemy som mal ako pises. Tam je zasada ak to ide nesprtaj do toho aj keby boli nove ovladace zlatom vykladane. :-)
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Nastavení grafiky

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ne, 01. Dec 2013, 19:39

chlapi, na ake rozlisenie lietate?
ano

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný