4.10 patch -sturmovik doesn´t start

rady o grafike, kniploch, pedáloch, inštaláciach, misiotvorbách, ....
Užívateľov profilový obrázok
Walter Nowotny
Desiatnik
Príspevky: 33
Dátum registrácie: Ne, 26. Dec 2010, 11:17
Bydlisko: Poprad
Kontaktovať užívateľa:

4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Walter Nowotny » Ut, 28. Dec 2010, 09:38

Nazdar pajloti!
mam mega problem , vcera som si stiahol patch 4.10 (pretoze servery plynulo uz nanho zacali prechadzat) odtialto: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=17765 (tu english international) -pokial viem mam sturmovika v anglictine tak hadam dobre som stiahol.

nainstalovalo to , vsetko v pohode , medzitym som restartoval pocitac a od tej instalacie sa neda uz Il-2 spustit.
Proste kliknem na ikonu , procesor vrci vrci jak ked naozaj nacitava , vrci vrci a nic... nespusti sa vobec nic. Skusal som vsetky mozne finty a ikony.
Nevie niekto co je to za vy... bug?

este dodam ze som to nainstaloval na 4.09m a Ultrapack 2.01 :(

dakujem
Non multi sed multa!

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 28. Dec 2010, 09:40

chybááááá. ziaden UP
to musis dat na cistu 4.0.9!!!
pre UP exiistuje samostaný upgrade subor
ano

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Hardy » Ut, 28. Dec 2010, 09:46

skús v šturmovi nájsť UPUPDate.exe, aspoň tak myslím, že sa to volá a malo by to byť v adresári UPUPDATE a skús aktualizovať hru cez to, možno to opraví.

Užívateľov profilový obrázok
Walter Nowotny
Desiatnik
Príspevky: 33
Dátum registrácie: Ne, 26. Dec 2010, 11:17
Bydlisko: Poprad
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Walter Nowotny » Ut, 28. Dec 2010, 10:33

no pomocou ultrapac update (ten programik) sa to nejak restorovalo na 4.09m , a vyzera ze to ide ako predtym...
ktory pack mi teda treba aby UP siel pod 4.10m?
Non multi sed multa!

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Hardy » Ut, 28. Dec 2010, 10:35

4.10m

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Doomer » Ut, 28. Dec 2010, 10:46

Po Update v UP sa ti objavi dalsi mod v JSGME stock4.10m ked budes chciet ist lietat tak aktivuj len a len 410 mod.. ostatne ti nepojdu.
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
Walter Nowotny
Desiatnik
Príspevky: 33
Dátum registrácie: Ne, 26. Dec 2010, 11:17
Bydlisko: Poprad
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Walter Nowotny » Ut, 28. Dec 2010, 11:02

cize sa neda zaroven lietat 4.10 a aj ultrapack ? dobre to chapem?

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 28. Dec 2010, 11:39

malý sumár, bo sa nám tu miesaju dve línie - cista a modovana hra (UP)!!!

na cistu 4.0.9 (myslím tým cistu!!! a nie ziadne stock verzie v rámci UP ) si placni patch 4.10. stiahnutý napr. z http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=17765 a získaš čistú nemódovanú verziu 4.10m

ak chceš upgrade UP na 4.10, tak na inštaláciu kde máš UP pouzi to: http://ultrapack.il2war.com/index.php/t ... 1#msg32570

neboj sa mať viac inštalácii. ja mám 3: cistá, BP pack, UP+kore 8) , vlastne momentálne 4. drzim este aj 4.0.9 do vychytávky 4.10
ano

Užívateľov profilový obrázok
Walter Nowotny
Desiatnik
Príspevky: 33
Dátum registrácie: Ne, 26. Dec 2010, 11:17
Bydlisko: Poprad
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Walter Nowotny » Ut, 28. Dec 2010, 11:55

no zbohom , z tychto packov som totalny jelen uz :shock:
q1: takze ty mas niekolkokrat nakopirovany sturm a kazdy v inej verzii?
q2: takze existuje teda patch 4.10 na ktorom beha ultrapack? (alebo tak ako vravi edo , je to ultrapack na 4.09m a ked chcem ist lietat nejaky 4.10 server ,musim prepnut na stock 4.10 - cim sa vlastne vypne komplet ultrapack)
q3: preco niekto este vobec lieta bez ultrapacku? :D

Ospravedlnujem sa za moju totalnu packovu nevedomost
Non multi sed multa!

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 28. Dec 2010, 12:15

q1: ano, momentálne 4 :D . potom, ako sa doladí 4.10 budu len 3 (cista 4.10; BP mod pack a UP)

q2: ano, poslal som ti link na patch na UP tak aby bol akoze 4.10. ked ho aplikujes, tak uz sa s UP na žiadny server, založený na podlaede 4.0.9 nedostaneš, lebo aj ten UP bude založený na 4.10

q3: UP je modpack s modifikovaným FM a DM (letové vlastnosti a modul poškodenia) niektorých lietadiel, ktoré ťa v mnohom zvýhodnuju ak sa stretneš na servri s niekym kto lieta cistu verziu. Ja som ferový hajzlík :mrgreen: a preto UP používam len na servre, ktoré bežia na UP. Je ich dosť. Aj mi taký máme Cistu verziu pouzivam napr na AH servri (kedy to bolo naposledy....???? :-) ). na a trebars na BP server ale aj nas TD servrik pouzivam BP modpack - kde su lietatelne len zakladne lietadla + Ai + nejake efekty

Modpackov je cely kopec a tazko sa v nich vyznat. Este existuje HSFX, SAS a co ja viem co secko :nj:

Apropo, uz si bol na nasom servri? Ze nie? dám ti ban na fóre, ak ho hned nevyskušaš :mrgreen: :t:
ano

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Doomer » Ut, 28. Dec 2010, 12:31

Q1: nie mam iba jednu verziu s UP v ktorej je moznost prepinat mezdi cistou 4.09 4.10 a roznymi modmi (okrem BlackPanthers aj tak ho nepouzivam)
Q2: Nie nie ide funguje to takto. Do UP som si nainstaloval cez UPupdate "mod" 4.10m je to vlasnte cista 4.10, funguje to rovnako ako stock 4.09 taktiez si tam mozes prepinat medzi roznymi modmi ale to asi poznas
Q3: Ano vela serverov je bez UP a vela pilotov povazuje UP ako barbarstvo. Ze Veikso
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3330
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa veikso » Ut, 28. Dec 2010, 13:04

Ano. Změněné letové modely, výškové profily map. dýmící letadla, roury, fuj...
A na AH jsem byl včera. Je tam 4.10. Lítal jsem zdechající Spit Mk. V a při potlačení mi uletělo křídlo... :evil: Tak jsem si vzal devítku a sundal jedno zavšivené befko. Heč!
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 28. Dec 2010, 14:38

presne tak. nie je tak dávno, co sme mali potápačov. na niektorých mapách jednoducho lietadlá mizli pod zemou, bo dajaký maniak pomenil vyskový model mapy o pár desiatok metrov. no a sú zachytené lietadlá, ktoré v UP idu o pekných pár desiatok km/h rýchlejšie. a to naserie, ked ta v dive doženie zero a nerozpadne sa atd.
Preto hovorím ze treba dodrziavat verziu na servri. Ak chceš byť teda ferový bojovník a nie egomastiaci citer ktorý vedome uzíva vylepsené vlastnosti éra. S UP leziem na UP swervre, ... atd
ano

Užívateľov profilový obrázok
Walter Nowotny
Desiatnik
Príspevky: 33
Dátum registrácie: Ne, 26. Dec 2010, 11:17
Bydlisko: Poprad
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Walter Nowotny » Ut, 28. Dec 2010, 16:24

no uz to zacinam chapat asi pomaly, inak po nainstalovani UP mi prislo ze sa to trosku inak sprava , ale nie az tak moc :)
mne sa ultrapack paci, uz len pre tie zvuky daimlerov a merlinov :) ale vsetko v nom mi posunulo IL-2ku zase blizsie k realu (kamenujte ma)
rad by som vedel ako a kedy lietate? ako bezi vas server? cez hyperlobby alebo nejak inak ?
Rad by som polietal ak pojdete :) (dnes neletite nahodu? :-D )

:r:
Non multi sed multa!

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4.10 patch -sturmovik doesn´t start

Príspevok od užívateľa Doomer » Ut, 28. Dec 2010, 17:03

Co sa tyka servero tak lietame prevazne na tychto
http://www.letkatriduby.sk/index.php?op ... 3&Itemid=3

kedy letime sa dozvies tu:
viewtopic.php?f=33&t=222&start=4860

A inak taka nepisana klasika Pondelok nas vlastny letkovi polet s Letkou 13
Streda a Nedela BP server a medzi to ako sa komu chce :-)
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní