Kompletny editor

rady o grafike, kniploch, pedáloch, inštaláciach, misiotvorbách, ....
Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Kompletny editor

Príspevok od užívateľa PP06 » Ne, 18. Mar 2012, 12:26

Ako spravim v kompletnom editore startovanie z hociakeho pola (nie letiska) ale nechcem to tak ze tam nahadzem lietadla, ale normalne ze budu na vyber a budu sa tam spawnovat (ojavovat preklad pre ivca :wink: ) a kedze povrch je viac menej obluk, tak tam nemozem vlozit ani to priesvytne letisko, da sa to volako spravit???

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kompletny editor

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 18. Mar 2012, 13:35

no teraz je možnosť vo vlastnostiach letiska-zakladne zaskrtnit že aby boli stacionarne lietadla použité ako startovacie pozicie.
ked das na zem stuku a vo výbere je stuka tak sa v stuke budes rodit tam kde si dal staticku stuku.
takže aj na krivý obluk zeme daj zakladnu a v ramci jej uzemia daj stacionarne lietadla zaskrtni poličko a skus co to urobí.
hovorím o čistej 4.11.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kompletny editor

Príspevok od užívateľa PP06 » Ne, 18. Mar 2012, 14:36

dal som staticke lietadlo na zem, zaskrtol som mu "povolit narozeni v DF" prinho som dal zakladnu nadstavil som aby bola cervena rovnako ako to staticke lietadlo, na vyber som dal vsetky lietadla, zaskrtnute na zakladni mam "padak" "pouzit stacionarni letadla jako body narozeni" spustim hru a letisko sa mi neda vybrat, respektive tu ikonku na mape ani nevidim. Co som nadstavil zle? alebo nenadstavil vobec????

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kompletny editor

Príspevok od užívateľa PP06 » Ne, 18. Mar 2012, 15:15

tak to som uz zvladol, pridal som tam este to neviditelne letisko, ale vzdy ked sa narodim (uz na pozicii stacionarneho lietadla) tak vybuchnem a to stacionarne lietadlo za
A: (nadstavil som aby sa obnovovalo) tak tam stale je a da sa znovu nanom narodit a znovu vybuchnem.
B: (nadstavil som aby sa neobnovovalo) narodim sa 1x vybuchnem narodim sa 2x ale to uz ma hodi na tu neviditelnu letiskovu plochu.

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kompletny editor

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 18. Mar 2012, 15:20

nestaci polozit iba zakladnu. treba dat prenosne letisko najprv.
potom stacionarne lietadlo. jemu nezaskrtovat nič nechat defaultne nastavenie. iby dať podlA FARBY ZAKLADNE. debilny kapsluk naco vobec montuju zbytocnost.

a v nastaveniach zakladne-nie letiska a nie lietadla treba dat "pouzit stacionarni letadla jako body narozeni"
a potom si vybrart presne typ lietadla ake si dal stacionarne.
ak das stacionarne LA5FN a ty si vybereš LA5 tak to nepouzije ak startovaciu poziciu.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kompletny editor

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 18. Mar 2012, 15:44

teraz som to oskusal.
normalne som sa narodil v A20 v dedine.pri obecnom urade. :D
pouzil som testovaciu drahu co ukazuje na mape take cervené pole.
aj v japonskom hydroplane som sa narodil na vode.
len sa mi nedalo ostartovat. treba sa v tom este pohrat. ale idem teraz preč.
poskusat rvozne tie letiskove drahy a tak.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kompletny editor

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 18. Mar 2012, 15:46

hodil som ti tu misiu skusobnu do hangaru: 0:/PP06/
mne sa tam dalo narodit. je to vytvorene v cistej 4.11.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kompletny editor

Príspevok od užívateľa PP06 » Ne, 18. Mar 2012, 16:17

aha uz to ide, ale netusim cim to bolo, mal som to rovnako nadstavene, skusil som to tak asi 5x a podarilo sa :lol:

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný