Windows 7

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Windows 7

Príspevok od užívateľa Hvosco » Št, 13. Aug 2009, 10:00

kto už skušal, nech poradí:
1. W7 (64bit) a Šturmo: lubi či nelúbi sa spolu, mám na mysli šecko okolo
herné periferie - kniple, páčky, Tracir, TS, Hyperloby,....

2. inštalácia - ide to klasicky? - stiaholl som inštalačku, prasknem na DVD a hor sa na inštal?

3. čo ked na moje MoBo nie sa (abo neviem najsť) ovládače na W7 (64bit)? možno použiť z Visty? či nedať ništ (nechať na systéme)

4. iné....?
ano

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Ivco » Št, 13. Aug 2009, 21:27

nainstaloval som W7.
teraz na nom ma vsetko to co som mal na XP na wiste. striznu Corel 12. adobe fotosop CS 12, ofis world ide vsetko, zoner fotostudio, trackir 5. ide aj 4. TS ide ok. totalcomander ide ten co mi isiel dakedy este na W98. return to castle wolfenstein, eurotruck simulator, a cuduj sa svete aj IL-2.
hyperloby som skusal ale zatial neslo. ale na servre ajtak chodim napriamo.
ovladace co nenajdes priamo na W7-64 kludne nahod na Wista-64 a pocase vymenis. ja som to spravil tak a ide to.
na grafiku tiez tak idu bezva co su k Wiste-64. a IL ide graficky tak isto pekne ako na Wiste.
no jedine co som zbadal vyhodu oproti Wiste je ze W7 mi uz pracuje zo 4G operackou procak neskace zo 4-az na 9% ked nic nerobim a disk nebezi stale tak ako bezal na Wiste. skratka paradne odlahcenie systemu. ked ja nic nerobim ani on nic nerobi.
Wista stale nieco hlada a zdrzuje kopou somarin.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ne, 16. Aug 2009, 11:02

páči sa mi ten Windows 7. Mám nahodenú 64bit RC verziu.
ano

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 16. Aug 2009, 11:12

máš sukromnú správu. :wink:
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ne, 16. Aug 2009, 11:19

aj ty 8)
ano

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 16. Aug 2009, 11:40

OK jasnacka.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 15. Sep 2009, 08:28

Hyperloby mi ee

ba aj zatial nesce spustit inštalaciu Sturma :J: Nech ma sere!!! Škaredo pozerám ..... :!:
ano

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hardy » Ut, 15. Sep 2009, 09:01

skúšal si aj režim kompatibility?

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 15. Sep 2009, 09:03

hej, nezabralo.

stačí spustiť a.exe namiesto setup.exe :wink:
česká verzia mu nechutila

óóóóó mocný google
ano

Bartels
Čatár
Príspevky: 88
Dátum registrácie: Ne, 09. Sep 2007, 17:24

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Bartels » Ut, 15. Sep 2009, 10:07

Hvosco napísal:hej, nezabralo.

stačí spustiť a.exe namiesto setup.exe :wink:
česká verzia mu nechutila

óóóóó mocný google

divne, mne HL na Win7 RC ide ... jedine co som musel spravit je upravit jeden conf subor, lebo netahal korektne HL Skin

celkovo to je mieeerne sviznejsie, ale najma kvoli tomu ze pouziva cele 4GB RAM co mam...v ziadnom pripade ale nemaju dovod pytat za to tolko prachov ked to je minimalne 7 rokov stare (preto je to 7 nie? :D )

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Icozv » Pi, 05. Mar 2010, 12:02

Tak Ivo ten win je 64bit, neviem čo to znamená, ale ide mi, len neviem kde mám nakopírovať to čo si mi kázal archivovať, v mozile mi založky povodne neukazuje.
kedy prídeš na kávu??? :|
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Ivco » Pi, 05. Mar 2010, 12:03

dnes uz nie. zajtra?
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Icozv » Pi, 05. Mar 2010, 12:06

ok, strelby mám povolené, tak potom
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Užívateľov profilový obrázok
Icozv
Brigádny generál
Príspevky: 2440
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:16
Bydlisko: Zolium

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Icozv » So, 06. Mar 2010, 19:45

hurá
konečne sa mi podarilo obnoviť všetky záložky zo starého systému
ale v pondelok môžeš prísť k nám aj tak
Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Ivco » Pi, 16. Apr 2010, 21:17

Igor. uz mi te videa idu same od seba to nabehlo na joutube.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný