Windows 7

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hardy » So, 20. Nov 2010, 08:46

Mám malý problém. Pri kliknutí na link sa v iných PC otvorí PDF súbor v novom okne prehliadača, ale mne ten WIN7 vypíše nasledovnú hlášku. Keď dám uložiť, tak nie je problém, ale keď dám otvoriť, nestane sa nič. Ja by som chcel, aby sa táto hláška nezobrazovala a aby sa okno otvorilo hneď po kliknutí na odkaz.?
Prílohy
chyba.jpg

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Ivco » So, 20. Nov 2010, 09:24

mam tiez W7 a ked kliknem na nejake PDF tiež mam moznosti ulozit, otvorit. ale to okienko vyzera inak. to bude zavisiet asi od prehliadaca. mne to otvara v pohode bez ulozenia priamo. nebude to v prehliadaci? ja mam operu.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Doomer » So, 20. Nov 2010, 10:57

Ano Pali Ivco ma pravdu. Toto robi debilne IE. Skus si to ostvorit v Firefoxe alebo opere a bude to bez problemov.
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hardy » So, 20. Nov 2010, 13:18

ale ja to chcem otvárať v IE, musí sa to dať nejako odstrániť.?

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Doomer » So, 20. Nov 2010, 13:56

Skus sa este pohrabat niekde v nastaveniach IE. Hladaj nieco ako povolit otvaranie PDF v prehliadaci. Taktiez sa skus pozret do nastavenia Acrobat readera.
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Sidewinder » So, 20. Nov 2010, 15:59

Pali Ak to chces vyriesit u seba tak tak ako pise edo, ale ak to chces. Ale ak chces aby vsetkym ludom sa to pdf otvaralo rovno v prehliadaci myslim, ze sa to neda. Ja napriklad mam na firefoxe plugin ktory robi prave to aby mi to pdf hend neotvaralo, ale aby sa este opytal ci chcem ulozit alebo otvorit.. ja to radsej ukladam a tak otvaram. Pred par rokmi mal u mna firefox s pdf stale problem a stale zamrzlol. Niektore linky niesu oznacene, ze pdf a niektore maju 50MB a to kym otvori, je to na prasky.. preto ja radsej to vyberove menu.
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2693
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hardy » So, 20. Nov 2010, 20:58

chcem to len u seba, ale môj prehliadač, ani keď mu dám "otvoriť" nespraví nič.

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa PP06 » St, 28. Dec 2011, 10:00

Zdravim vsetkych troch dubakov :-D konecne sa mi podarilo rozbehnut ila z ultrapackom :S: Dokonca uz to mam aj skoro vsetko nadstavene ako kedysi, na prvy let som uspesne zostrelil 1 z 1 protivzdusnej pristal som a vzletel bez komplikacie (o druhom pristati radsej pomlcim :oops: ) Ale napriek tomu ze som vymenil na pc creva:
http://www.alza.sk/gigabyte-r697oc-2gd- ... .htm#popis
http://www.alza.sk/gigabyte-990xa-ud3-d241215.htm#popis

tak mam stale problem zo zvukom... Mam win 7 64 ultimatum, ale je to jedno, lebo to nejde ani na xp. Nie a nie to nadstavit aby mi ten mikrofon siel (je to klasicky mic na sluchatkach z 3,5mm jackom, funkcny na inaom pocitaci ide, ale tu donho mozem kricat ako chcem a nic :-( ) Nenapada dakoho zvas nieco? Soft k zvukovke som nefotil, pretoze je to presne to iste ako vo wine, len graficky spracovane (realtek)

http://i875.photobucket.com/albums/ab31 ... 630a56.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/1.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/2.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/3.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/4.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/5.jpg

http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/1-1.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/2-1.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/3-1.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/4-1.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/5-1.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/6.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/7.jpg
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/8.jpg

Ak by sa to dakomu podarilo vyriesit bol by som rad :-) uz davno som nepomstil ziadne jahna :-( :-D

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hvosco » St, 28. Dec 2011, 10:38

http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/2.jpg - zruš zakliknutie pre počuvať toto zariadenie.
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/PP06/5.jpg - skusal si vsetky frekvencie a bity?

skušal si aj iný mikrofon? hardver vie byť občas škaredo nekompatibilný (nevysvetlitelne)

odskušaj externu zvukovku. integrvané realteky su smejdy. ja som po prechode na soundblaster pocítil 1000% zlepšenie. nezabudnut v biose disable integrovanú
ano

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa PP06 » St, 28. Dec 2011, 10:53

frekvencie som skusal vsetky, co sa tyka toho pocuvania zariadenia, to mam len kvoli testu zaskrtnute, laksie zistim ci to ide / nejde nez hladat zakazdym dake nahravanie, alebo ten zeleny pasik ci sa to hybe. Iny mikrofon doma nemam, napadlo ma ci by to z dakym usb neslo, ale toto je uplne obycajny mikrofon, ten klasicky krpec 0,5x0,5x0,5 cm ci kolko to ma 2 kabliky a jeden jack nic ine, nic jednoduksie uz nieje.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hvosco » St, 28. Dec 2011, 11:04

vyskusaj.
a podla moznosti aj tu externu zvukovku
ano

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Sidewinder » St, 28. Dec 2011, 12:30

peto dneska vecer ked tu budes mozme nahodit teamwiever a skusit sa s tym pohrat.
Ale ako pise hvosco ta "externa zvukovka" do PCI by bola najlepsie riesenie.
Ja uz tiez bezim cca pol roka na takej zvukovke lebo ta na doske bzucala a slo to na nervy.
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

TozziFan
Rotný
Príspevky: 162
Dátum registrácie: St, 11. Mar 2009, 09:48
Bydlisko: Bystřice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa TozziFan » St, 28. Dec 2011, 12:57

Obrázok

Zesílení mikrofonu stáhni na nulu, je to k ničemu.
Když otevřeš ikonku Realteku (oranžový repráček tuším), koukni zda tam nemáš ten mikrofon vypnutý. Mě to občas také dělá,že se sám od sebe vypne. Zítra budu doma, tak postnu screen.

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa PP06 » St, 28. Dec 2011, 13:05

stym sa este teda pohrame, respektive pohras :wink: Medzitym som prisiel na dalsiu nevyhodu win 7 BOMBSIGHT TABLE 2 vzdy je pod ilom a tam mi je nanic :-( aj ked som jej nadefinoval nech je vzdy v popredi (tak ako napr spravca uloh) aj tak je vzdy az za aplikaciou (na okna to funguje je vpredu) neviete o dakej verzii tej tabulky co to ma vyriesene, pripadne co treba nadstavit vo wine?

A este som prehladaval lietadla, nasiel som 2 vrtulniky 2 jeepy, myslel som ze mam vsetky lietadla ale toto nemam viewtopic.php?f=7&p=34997#p34997 co za mod mi zas chyba?

TozziFan ciem co myslis, ale nie, je zapnuty a zosilenie mam nadstavene kvoli tomu abych postrehol aspon daku zmenu keby mi to zareagovalo aspon potichu, to je to ze nech spravim konbinaciu tychto beznych nadstaveni aku chcem tak nic sa nedeje.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: Windows 7

Príspevok od užívateľa Hvosco » St, 28. Dec 2011, 13:08

ano

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný