TeamSpeak

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2692
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Hardy » Št, 18. Feb 2010, 15:43

Vyšiel nový TS3...stiahnuť sa dá TU.
Pokiaľ súhlasíte, TS LTD by bol už v novej verzii.
Výhoda oproti starej verzii - mimo iných a aspoň pre mňa je tá, že je možné byť pripojený na viac servrov súčastne.

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Št, 18. Feb 2010, 16:02

Ak sa tam bude dat dostat s klientom verzie 2 tak nevidim prekazky. minule som sa s tou trojkou klientom skusal dostat na triduby ale nic.. mozme to hardy niekedy testnut a uvidime..
Bojim sa len toho aby to nedopadlo tak (ako sme tu raz riesili ventrilo vs teamspeak) aby netrebalo mat oboch klientov.. ak to nepojde bude dobre ostat na verzii 2.0 az kym neprejdu na trojku aj ostatne TS ako L13, BP a AH a ine kde chodievame.. alebo aspon vacsina.
Moj nazor
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7503
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Ivco » Št, 18. Feb 2010, 16:42

stiahnute a cakam na rozhodnutie. priamy rozkaz. :r:
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Hvosco » Št, 18. Feb 2010, 16:43

suhlasim s Marianom
ano

Užívateľov profilový obrázok
robinez
Čatár
Príspevky: 133
Dátum registrácie: St, 10. Feb 2010, 10:22

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa robinez » Pi, 19. Feb 2010, 06:22

V pondelok som inštaloval TS a našiel som aj verziu 3. Podľa vyjadrenia na stránke výrobcu je to úplne nový program, ktorý nespolupracuje s verziou 2. Takže buď dve inštalácie alebo počkať, kým sa zmení TS na 3 aj u ostatných. :evil:

Ja som nainštaloval dvojku.

Jochen
Brigádny generál
Príspevky: 2245
Dátum registrácie: Št, 04. Sep 2008, 14:55
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Jochen » Pi, 19. Feb 2010, 13:05

Chápem Hardyho argument. Je to rozumný argument a pre prevádzkovateľa servera aj výhodný. Ale súhlasím s tým, aby sme ešte ostali u dvojky, kým nebude rozšírená trojka.
Slovensko si ubránime. A keď treba, uderíme!

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3316
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa veikso » Pi, 19. Feb 2010, 14:38

Na SVK o tom diskutujou a je to volaké čudné...
http://www.vwings.net/forum/viewthread. ... rowstart=0
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Pi, 19. Feb 2010, 14:49

veikso vdaka za link :-)
Hardy mrkni cutorou prispevok na druhej strane, adnimovanie cisto cez konzolu a prikazy, toho si sa teraz zbavil takze asik zas nocnu moru nechces ;-D.
ja myslim ze dvojecka nam este dlho posluzi.
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Ne, 20. Jún 2010, 18:13

V prvom rade : Hvoscov avarat :lol: :lol:
A teraz problem
KEd idem na TS letky 13 a potom sa prepnem na ine a zase sa vratim uz ma tam nechce pripojit pise ze "nick uz existuje" (v podstate sa to udeje ked prebehnem vsetky TS kto kde je BP, Spit vs 109, TLD, L13), dostanem sa tam jedine ak zmenim nick. Ak z ts L13 odchadzat tak ze dam "TS quit" tak potom sa tam zas dostanem normalne...

Mate niekto tiez tento problem??? je to TS bug? alebo nieco zle nastavene na TS??
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ne, 20. Jún 2010, 18:29

aj ja som to mal asi 2x ale vždy to zmizlo same po krátkej dbe
ano

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7503
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 20. Jún 2010, 23:45

mne to este nespravilo.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: TeamSpeak

Príspevok od užívateľa PP06 » Po, 30. Jan 2012, 08:07

Neviem presne komu som slubil tu cestinu na TS3, tusim tebe ivane, ale aj pre ostatnych je to v hangari v mojej zlozke aj z navodom na instalaciu :wink:

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný