EXCEL

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2692
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Makro - "Pridať k oblasti tlače"

Príspevok od užívateľa Hardy » Ut, 19. Mar 2013, 11:33

Páni,
potreboval by som k "Začiarkávaciemu políčku (ZP)" priradiť makro "Pridať k oblasti tlače".
Mám zvolenú oblasť tlače A1:B1. Chcel by som ZP 1 "Pridať k oblasti tlače" oblasť A2:B2 (nie nastaviť oblasť tlače), ZP 2 "Pridať k oblasti tlače" oblasť A3:B3. Následný odznačením ZP len odobrať zvolenú oblasť z oblasti tlače, tak aby ostatné začiarknuté oblasti v tlači zostali.
Ďakujem, ahoj

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 19. Mar 2013, 11:42

a prečo nechceš aby ku každému tlačítku prebehlo makro / á, ktoré vyselektuje len príslušnú oblasť?
ano

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2692
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hardy » Ut, 19. Mar 2013, 11:46

Riadok A potrebujem tlačiť stále, tak je aj zvolená oblasť tlače. A niekedy potrebujem tlačiť ešte riadok C, F, K, potom to len odznačiť a tlačiť A, B, E, F.

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2692
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hardy » Ut, 19. Mar 2013, 12:38

Pardón, nie C, F, K, potom to len odznačiť a tlačiť A, B, E, F, ale 3, 5, 7, potom to len odznačiť a tlačiť 1, 2, 4, 8. Chcem selektovať riadky, nie stĺpce.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 19. Mar 2013, 14:48

dnes som sa tomu nemohol povenovať - frmol bol
skusim zajtra
ano

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2692
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hardy » St, 20. Mar 2013, 17:34

Dnes ti tiež nevyšlo? By som to potreboval. :(

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hvosco » St, 20. Mar 2013, 23:47

Palinko, izvini. Dnes bol naozaj frmol. Nedalo sa moc a čo som zatial skušal, to nešlo k spokojnosti tvojej :oops:
ano

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hvosco » Št, 21. Mar 2013, 12:48

kukni na mail, neviem ci si tak myslel
ano

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2692
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hardy » Pi, 22. Mar 2013, 10:16

som kukol a odpovedal, lebo nie

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hvosco » Pi, 22. Mar 2013, 12:05

Pali, akosi mi to nejde. Budem hladať, ale ak to potrebuješ surne, tak ti asi hned nepomôžem. Edo je v tom kus mudrejší. ked tak, daj to na http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=35 (alebo to dám ja) Tam to iste vyriešia. Aku maš verziu excelu?
ano

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2692
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hardy » Ut, 26. Mar 2013, 08:47

Napísal som na to fórum, na porada.sk mi poradiť nevedeli, ale tu to vyzerá nádejne. Vďaka.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 26. Mar 2013, 10:09

daj potom riešenie. rád sa priučím
ano

Hardy
Brigádny generál
Príspevky: 2692
Dátum registrácie: So, 03. Jan 2009, 19:38
Bydlisko: Bojnice
Kontaktovať užívateľa:

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hardy » St, 27. Mar 2013, 08:26

Máš to v mailovi.

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Ut, 06. Máj 2014, 14:33

chlapci.. lamem si hlavu uz roky s jednym problemom..
Mam v dvoch bunkach dve cisla.. v jednej napriklad 100 a v druhej napriklad 200.
Potrebujem taku vec. Aby sa mi tieto cisla "natiahli do vety, napriklad "cislo 100 je mensie ako cislo 200."

ide mi hlavne o to, ze ked sa mi vypocitaju nejake hodnoty ,alebo zadam nejake bunky tak aby sa mi to
upravilo aj vo vystupnych vetach - do dokumentu.
Viem to robit v php napriklad.. ale v exceli neviem. Neviete to niekto ci to ide? alebo nie?
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: EXCEL

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ut, 06. Máj 2014, 16:20

pre lepšiu adresnosť pošli vzorový príklad - čo sa ma kam vpísať. dačo vydumám
ano

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný