sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Ne, 05. Feb 2012, 17:53

CHalani otazka
POmaham wariorovy rozbehat s turma..
Na notase win 7, ignoruje zmeny nastavenia rozlisenia, stale to bezi na nejakom zakladnom..
v com moze byt chyba?
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

TozziFan
Rotný
Príspevky: 162
Dátum registrácie: St, 11. Mar 2009, 09:48
Bydlisko: Bystřice
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa TozziFan » Ne, 05. Feb 2012, 18:03

Definuj "základní rozlišení". Jakou GK má ? V con.ini jste zkoušely přepsat hodnoty dle rozlišení monitoru ?

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Doomer » Ne, 05. Feb 2012, 18:05

este tam moze mat nejaky naradeny tool. Napr ATI catalyst
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Ne, 05. Feb 2012, 18:06

To ze je to ATI...
co sa tyka konfigov vsetko som uz skusal..
Akurat ten catalist ja nepoznam.
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Doomer » Ne, 05. Feb 2012, 19:50

To ani ja pretoze som ho expresne odinstaloval... staci ti driver...
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ne, 05. Feb 2012, 19:56

kde to ma nainstalovane? v C v Program files?
ano

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Ne, 05. Feb 2012, 20:35

nejako sa nam to podarilo.
Tomas.. ma to na C, to uz som mu hovoril ze rychlo s tym z program files prec.. niekam na D-alebo dalej.

Co sa tej ATI tyka , rad by som to sponal blizsie.. bracho mi tu pred par mesicmi doneisol nejaku ATI , lepsiu ako moja 8800GT
Ale nevedel som to nijako nastavit :( open GL neslo nijako tak som mu ju vratil. mozno keby som to vedel ovladat catalisty podarilo by sa mi to nastavit.
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Ivco
Divízny generál
Príspevky: 7507
Dátum registrácie: St, 12. Mar 2008, 18:21
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Ivco » Ne, 05. Feb 2012, 20:43

sak to je ako pri gifors nie?
program softver pod ktorym to beží.
nastaviš a ideš.
www.letkatriduby.sk
TriDuby_Ivco

Užívateľov profilový obrázok
Hvosco
Divízny generál
Príspevky: 5241
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 14:39
Bydlisko: Humenné

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Hvosco » Ne, 05. Feb 2012, 21:01

mal som rovnaký problém. neviem ci nahodou ila nehodí do oboch Program Files (pre 32 bit aj 64 bit)
ano

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Doomer » Po, 06. Feb 2012, 08:45

Marian ATI a openGL si moc nerozumeju... teda aspon u mna... co sa tyka tej GeForce tak ta budem kontaktovat niekedy cez vikend... snaaad nedari sa mi to rozbehat doma na compe kde je GeFroce NG6600GT
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Po, 06. Feb 2012, 08:55

praveze s nvidou nemam absolutne problem. to mi bavi. to viem aj nastavit vsetko.
Len ati nie. ked som to vtedy zistoval vsetci boli ticho.. ale teraz kukam ze ivane lieta ati.. tusim Robo. ma ati celkom v malicku a tiez ju lieta som kdesi minule cital..
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
Doomer
Plukovník
Príspevky: 1822
Dátum registrácie: Ne, 01. Aug 2010, 11:02
Bydlisko: Kanianka
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Doomer » Po, 06. Feb 2012, 10:30

To vies partizani :-).... Ja mam ale ATI iba v notebooku a to je sunt... to je nejaka ta xpress seria.... doma co mam GeForce tak teraz experimentujem s napojemnim na fullHD premietacku a skusam tam cez openGL takze o tom dame rec :-)
... Hardy zamavaj krídlami ....
If flying were the language of man, soaring would be its poetry.
Soaring flight is the pursuit for energy. H.W. Grosse first pilot who flown 1000km FAI triangle

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Po, 06. Feb 2012, 11:05

ahaaaaaaaa :S:
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Užívateľov profilový obrázok
PP06
Podporučík
Príspevky: 546
Dátum registrácie: Št, 13. Mar 2008, 18:50
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa PP06 » Po, 06. Feb 2012, 14:39

sid aj ja mam ati, aj predtym som mal ati a aj predtym som mal ati :-D a kedysi davno este za cias 32MB kariet to bola nvidia, sla sice dobre, ale atina je atina :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Sidewinder
Brigádny generál
Príspevky: 3906
Dátum registrácie: Ne, 16. Mar 2008, 10:04
Bydlisko: rodeny dedincan z Toporca
Kontaktovať užívateľa:

Re: sturmovik - nejde zmenit rozlisenie

Príspevok od užívateľa Sidewinder » Po, 06. Feb 2012, 15:10

no tak to sa ma uz nezbaviss :-)
majo
Když se ocitnete ve férovém souboji, asi jste neco dost podelali.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný