Nepřehrává DVD

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3332
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa veikso » Pi, 24. Okt 2014, 08:00

Dával mi to na desku kamarád, co mi skládal PC. Konektor je ve správné zdířce. Včera jsem laboroval se Speedfanem, ale neumím ho rozhýbat rychleji. Mi jenom nejde do hlavy, že chladil chladil, a nejadnou už neuchladí. :?
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
papa
Čatár
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Št, 21. Okt 2010, 07:09
Bydlisko: martin

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa papa » Pi, 24. Okt 2014, 08:09

co ti ine ostava kamarat...teraz kupit chladic a potom ta posledna vec...procacik
tutoka http://pc.bazos.cz/inzerat/40331340/AMD ... LEVNE-.php
Letka_13/Papa

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3332
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa veikso » Pi, 24. Okt 2014, 11:31

Ještě si zapomněl na monitor. Ten se taky tváří, že jednou už prostě nenaběhne a hotovošmytec. :u:
A to jsem nechtěl kupovat nový počítač.
Zatím:
- základní deska
- klávesnice
- hard disk
- zdroj
- teď asi ten procák + větrák
:?
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
papa
Čatár
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Št, 21. Okt 2010, 07:09
Bydlisko: martin

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa papa » Pi, 24. Okt 2014, 13:21

ako cikuliny vravia... skusenost je neprenosna
tak lcd resp. led, vyskusaj kupit ten procacik ...som zvedavy
Letka_13/Papa

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3332
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa veikso » St, 29. Okt 2014, 08:37

Dal jsem lepší chladič+ventilátor, ale procesor je už zřejmě načlý. Nový starý je objednán.
Zůstaňte na příjmu, zábava pokračuje. :evil:

PS: Už jsem se preventivně díval na nějaký Intel i5, ale s deskou a RAMkama jsem na 10000 Kč. :?
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
papa
Čatár
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Št, 21. Okt 2010, 07:09
Bydlisko: martin

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa papa » St, 29. Okt 2014, 10:16

daj potom vediet ked tam supnes ten pouzity cpu...uz sa tesim
inac (teda pokial nemas kojunky) si i5 je dalsia kekecina...ja mam napr. amd
Letka_13/Papa

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3332
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa veikso » Po, 03. Nov 2014, 21:19

Procesor je doma, ale čeká na montáž. A prodejce mi psal, že s ním bude možná potíž, protože dva ze tří mu blbly. Ale že mi ho v tom případě vymění za slabší a vrátí 100 Kč. Takže nic nového. No a k tomu se začal divně chovat šturmovik. Na namapované klávesy dělá úplně něco jiného. A do toho blbne TrackIR. Úplně se sekne a zamrzne. Doufám že je to tím procesorem, i když v té chvíli měl teploty v pořádku. Tak to jsem z toho jelen. Co mi to ti ruští agenti nasadili za veš do kožichu... :x
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
papa
Čatár
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Št, 21. Okt 2010, 07:09
Bydlisko: martin

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa papa » Po, 03. Nov 2014, 22:16

ja osobne si spominam ze cpu testy s tymto povodnym cpu ti nedopadli moc dobre...tipujem cpu
nezabudni otestovat aj ten "novy" procacik
Letka_13/Papa

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3332
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa veikso » St, 05. Nov 2014, 09:08

Procesor se tváří OK. Test jsem nechal puštěný do rána a za necelých pět hodin se zahřál tak akorát. :D
Doufám že mu to vydrží :J:
Prílohy
Nový procesor.jpg
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
papa
Čatár
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Št, 21. Okt 2010, 07:09
Bydlisko: martin

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa papa » St, 05. Nov 2014, 09:37

otec ja si myslim ze sw na testovanie cpu je skor prime95 http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /prime-95/

cpu id je skor na monitorovanie hw,prebehni to prime95...daj vediet ako si dopadol
Letka_13/Papa

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3332
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa veikso » St, 05. Nov 2014, 10:12

Testoval jsem to pomocí aplikace HeavyLoad, která zatíží procesor na 100%.
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... heavyload/
HW Monitorem jenom sleduju teploty :wink:
Starý CPU byl po dvou minutách nad 100°C.
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
papa
Čatár
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Št, 21. Okt 2010, 07:09
Bydlisko: martin

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa papa » St, 05. Nov 2014, 10:40

vyzera to na ok test...ale uz ked sa s tym ttkame uz hodny cas...pustil by som tam aj prime95
daj mi vediet ako to dopadlo s testom c.2
nech sme spokojni
Letka_13/Papa

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3332
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa veikso » St, 05. Nov 2014, 18:49

Test jsem spustil, ale možná ho neumím správně nakonfigurovat. Spustil jsem Torture Test a ten zatěžuje procesor jenom z 50-70%. Teploty jsou tím pádem úplně v klidu. Kolem 60-65°C. Nechal jsem to jet 52 minut - bez chyb a varování.
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Užívateľov profilový obrázok
papa
Čatár
Príspevky: 121
Dátum registrácie: Št, 21. Okt 2010, 07:09
Bydlisko: martin

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa papa » St, 05. Nov 2014, 19:29

len klikat ok,to staci,pokial to fici tak je to OK
Letka_13/Papa

Užívateľov profilový obrázok
veikso
Brigádny generál
Príspevky: 3332
Dátum registrácie: Ut, 18. Aug 2009, 20:24

Re: Nepřehrává DVD

Príspevok od užívateľa veikso » Pi, 07. Nov 2014, 06:49

Včera jsem lítal přes dvě hodiny a v pohodě. Zase zlobily ty namapované klávesy (např. přestalo fungovat zapínání/vypínání venkovních pohledů a dělalo to naopak jiné nesmysly), ale přišel jsem na to, že se nesnáší s HW Monitorem - tím programem, kterým měřím teploty. Jak jsem ho vypnul, bylo všechno OK. Akorát jsem pak nevěděl, jak moc se to hřeje. Ale za tu chvíli, co jsem s tím i tak lítal, vylezly teploty jenom na nějakých 60 °C. :f:
Všichni zahynuli, jenom veikso se ztratil...

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný